Cum cumpar?
ALEGEREA PRODUSELOR

Puteti naviga prin categoriile de produse utilizand meniul din bara de sus. In momentul in care considerati ca un produs corespunde cerintelor Dumneavoastra faceti click pe butonul ADAUGA IN COS pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.


COSUL DE CUMPARATURI

Faceti click pe COSUL MEU din partea dreapta-sus, pentru a vizualiza produsele retinute. In acest meniu puteti alege cantitatea, adauga sau sterge produse. Faceti click pe butonul ACTUALIZEAZA pentru a se afisa totalul de plata.


COMPLETARE CORMULAR

Dupa vizualizarea cosului alegeti optiunea CASA. Apoi pentru a trimite comanda este necesar sa completati formularul afisat cu datele dvs., alegand in acelasi timp metoda de transport si de plata, si faceti click pe butonul TRIMITE. In acest moment comanda dumneavoastra a fost trimisa si va fi preluata de catre departamentul de vanzari, urmand sa fiti contactat in cel mai scurt timp pentru detaliile finale legate de facturarea produselor si livrarea acestora.


Cum platesc?

PLATA RAMBURS LA CURIER

Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comanda si veti achita produsele ramburs, respectiv direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura si chitanta. Pretul transportului este de 15 RON pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 100 RON. Pentru comenzi a caror valoare depaseste 100 RON, transportul este gratuit.


PLATA PRIN BANCA (OP sau depunere in cont)

In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email/fax o factura proforma care va contine toate detaliile de plata (denumire firma, date firma, cont, banca). Dupa confirmarea platii, produsele vor fi expediate catre dvs.


PLATA CU CARDUL BANCAR PRIN SISTEMUL "PAYU"

Plata cu cardul online efectuata in numele Persoanei Fizice sau Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul (cu cardul) respectivei Persoane Fizice sau Juridice.


Dasco Online Shop SRL vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.payu.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.


Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

 1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati butonul "Adauga in cos";
 2. Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Dasco Online Shop SRL, nici de catre PayU. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Dasco Online Shop SRL si PayU nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Trimite comanda";
 3. Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de "Plata online cu card online" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.


POLITICA DE SECURITATE

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de PayU. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

 • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Dasco Online Shop SRL si PayU garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate PayU" pentru mai multe informatii despre subiect;
 • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar - numar de card, data expirarii, etc. - sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre PayU pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

RIDICAREA DE LA SEDIU A COMENZILOR ACHITATE CU CARDUL

La ridicarea de la sediu a comenzilor achitate cu cardul este necesar sa prezentati un act de identitate valid (factura pe persoana fizica) sau o imputernicire (factura pe persoana juridica). Ne rezervam dreptul de a contacta telefonic titularul contului atasat comenzii inainte de a autoriza livrarea.LIVRARE
PRELUARI COMENZI

Pentru comenzi TELEFONICE, intervalul orar de preluare este de LUNI pana VINERI, intre orele 09.00 si 17.00, si NON-STOP pentru comenzi transmise prin e-mail sau prin intermediul site-ului.


PROCESARI COMENZI (Confirmari comenzi, detalii tehnice, alte informatii)

Programul de lucru pentru magazinul online Dasco SHOP este de LUNI pana VINERI, intre orele 09.00 si 17.00.


Comenzile plasate pana la ora 14.00, vor fi preluate si procesate IN ACEEASI ZI.

Comenzile plasate dupa ora 14.00, vor fi preluate si procesate IN ZIUA URMATOARE.


Toate comenzile vor fi confirmate de catre reprezentantii DASCO SHOP cu privire la disponibilitatea stocului la data livrarii.

Transportul este asigurat de catre DASCO SHOP, direct de reprezentantii firmei sau prin intermediul firmelor de curierat partenere. Produsele vor fi livrate in max. 48h de la preluarea comenzii.


Termeni si conditii
PRREVEDERI GENERALE

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul www.dasco-distribution.ro, stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale cumparatorului (clientul, consumator). Vanzator si operator al operatiunilor online este DASCO ONLINE SHOP S.R.L., cu sediul in Sos. Bucuresti, nr. 136B, Ciorogarla, jud. Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/3091/2012 avand CIF RO27310470. Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire a protectia consumatorului (Legea 363/2007), legea comertului electronic(Legea 365/2002) si ordonanta privind cumparaturile pe Internet(Ordonanta 130/2000).


DEFINITII

Contract:
Contractul de achizitionare sau alt contract guvernat de legea aplicabila, in care partile sunt, consumatorul pe de o parte si vanzatorul pe cealalta parte.

Vanzator (distribuitor):
O persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de comert sau alte acte de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care, direct, sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre consumator.

Consumator (cumparator):
O persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte care nu sunt de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care cumpara bunuri sau servicii, in alte scopuri decat comerciale.

Distribuitor:
O persoana care, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, incheie acte de natura comerciala.

Finalizarea contractului de achizitie:
Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.

Termeni si conditii:
Intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termeniii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.


Nu riscati nimic! Chiar daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 14 zile lucratoare, fara nici o explicatie. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat. Denuntarea unilaterala de contract se face conform Art.4 (1) b): "Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14;" Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar(clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, fara a returna plata.


Numai in anumite situatii care depind numai de decizia Vanzatorului, acceptam returnarea produselor daca acestea au fost folosite o singura data sau prezinta mici urme de uzura. In astfel de cazuri Vanzatorul va face o analiza asupra produsului si va stabili valoarea care trebuie returnata Cumparatorului. Aceasta valoare va fi returnata ca si valoare compensatorie la o alta comanda depusa pe site.


PRETURILE SI VALIDAREA OFERTEI

Toate preturile sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor. Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.


DISCOUNT-URI (Reduceri)

In magazinul online, acordam diferite tipuri de discount-uri. In cazul in care pentru un produs se pot aplica mai multe tipuri de discount, acestea se cumuleaza.


CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi folosite in conformitate cu legislatia in vigoare. Protectia datelor cu caracter personal. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date.


CLAUZE FINALE

Consumatorului i se poate solicita sa completeze anumite formulare si/sau sa incheie anumite contracte la momentul plasarii comenzii. Procedura poate diferi, in functie de comanda. Contractele pot fi incheiate in limba ceha sau in alta limba. Cumparatorul poate modifica eventualele erori materiale, inainte de plasarea comenzii. Termenii si conditiile prezente permit cumparatorului arhivarea si reproducerea acestora. Tarifele pentru comunicarea la distanta pentru plasarea comenzilor sunt tarifele normale practicate de operatorii acestor retele.


Imaginile de pe website au caracter informativ.

Acest document de acord intre parti a fost scris in conformitate cu legislatia aplicabila pe teritoriul Romaniei.

 
 • Dasco SHOP
 • Dasco SHOP
 • Dasco SHOP
 • Dasco SHOP
 • Dasco SHOP
 • Dasco SHOP
 • Dasco SHOP
 • Dasco SHOP
 • Dasco SHOP
 • Dasco SHOP
 • Dasco SHOP
 • Dasco SHOP

Contact


T: 031.405.25.28

E: shop@dasco-distribution.ro


Dasco Distribution Concept SRL
Sos. Bucuresti, nr. 51, et.1, 077055,
Ciorogarla, jud. Ilfov, Romania.

 

Newsletter


Aboneaza-te la newsletter!

 
 

Copyright © 2014 Dasco SHOP
Site creat de INOFFICE - Consultanta IT